You are welcome

3:21 PTG

Assalammualaikum and hyee readers ,
Petang ni sangatlah letih sebabnya pagi tadi pergi buat latihan motor(P) .Esok ada test motor dengan JPJ . Wish me luck okayy :)

Sama-sama untuk siapa mira maksudkan ni ? untuk si bakal suamikah ? tettttt! menyimpang jauh nampaknya . hahaha . okayy , sebenarnya mira baru je tolong editkan blog untuk kawan mira iaitu NUr Farhanna bt Zainal Abidin . Hambekkau , nama penuh ku bagi uolllss .



pergilah tengok blog dia , follow sekali taw . mira edit pun just simple-simple je . sebabnya mira tak tahu nak buat macam mana . dia ni cerewet sedikit . ahahah . habislah aku kena pukullah nanti dengan hanna . okayy , mira edit blog dia mengunakan tuto daripada KEMETOT CHOMEL . Semua tutorial dia memang best . 

mira bukan  pandai sangat nak edit2 ni , setakat yang simple simple tu bolehlah . kalau nak edit macam blog korang comel , cantik and awesome tu . tak brape pandai sangat pun lagi . okayy . follow she okayy ;)

p/s: iklan nuffnang mira ni apesal tak wujud iklan nya , mira buat kat blog hana elok je . dekat blog mira jadi lain pulak . anybody ? can you help me please ~

You Might Also Like

2 comment