Cinta Adam dan Hawa

12:01 PG


Assalammualaikum , heyy . sekarang ni kan heboh dengan cerita Adam Hawa yang romantis di Astro kan ? But sad ffor me , sebabnya rumah tiada minatang astro tu . Ayah tanak masuk kan semula sebab bill merapu-rapu . sekejap 70rm sekejap 100rm . kopak duit katako .

Bila tengok trailer dekat tenet , husssh ! cair tengok Aaron Aziz . Nak je suruh ayah masukkan astro balik . But , simpan je niat tu dalam hati supaya diri ini tidak dimarahi oleh ayahku . oleh itu , hanya tunggu kakak sedara yang dekat ireland tu balik . sebab dia ada full episode cerita Adam Hawa ni . taktahulah , berapa bulan lagi kena tunggu . sabar jolah den ni ha .

okayy , mari cerita pasal novel dia . for your information mira dah baca novel dia almost 5 kali . tak jemu jemulah nak baca novel ni . tiap kali baca mesti tersengih sesorang . macam orang gila akak mira pun sama .  bila novel ni di adaptasikan kepada drama , romantisnya lagi terserlah .

Semua perempuan yang tengok or baca Adam Hawa ni mesti nak kan lelaki macam Adam ni kan ? Okayy , dalam cerita memang dia perfect di mata gadis-gadis . Baik , Handsome , Pilot pulak tu . haish . kiranya macam lelaki idaman setiap perempuanlah . Tapi , persoalan dia adake lelaki macam tu ? paling koman dekat Malaysia ni lah . Kalau ada Alhamdulillah lah , sebab ada juga lelaki yang seperti ini di dunia ni .

p/s: Saya mahukan lelaki yang sedehana orangnya , tak kurang tak lebih . cukup-cukup rasa gitu >__

You Might Also Like

0 comment