Magic Jelly

1 comment
Assalamualaikum w.b.t



Hai pretty and handsome people ☺

Do follow igshop @ralovashop untuk shopping #magicjelly yang berkesan membantu merawat masalah kulit kita.

Bukan untuk kulit saja, but boleh pakai untuk rambut and luka tau. Banyak kebaikan magic Jelly ni.
Magic Jelly berkesan merawat :
1. Jerawat
2. Jeragat
3. kulit berminyak
4. kulit kering
5. Eczema
6. Allergic
7. Kulit mengelupas
8. Kudis
9. Kulit kusam
10. Buasir
11. Bisul
12. Sunburn
13. Ruam lampin/susu
14. Kesan gigitan nyamuk
15. Rambut kelumumur & gugur
16. Kulit kasar
17. cracked heels
18. Radang kulit
19. Panau/kayap
20. bibir kering
21. Melecur

 Dannn

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
1. face moisturizer
2. mengecutkan jerawat
3. serum rambut
4. melebatkan & memanjangkan bulu mata
5. pelembab bibir
6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
7. after shave gel
8. menghilangkan parut2
9. penyegar wajah
10. sunburn gel
11. ruam2 pade bdn bayi
12. lotion badan
13. Makeup remover

 Jangan risau!

Magic Jelly pilihan ramai kerana :
✔️Ada kelulusan KKM
✔ Harga sangat MURAH tetapi berkualiti ✔Antarabangsa
✔HALAL! TIADA bahan berunsur haiwan, hanya bahan-bahan semulajadi tumbuhan
✔TIADA bahan kimia terlarang
✔TIADA paraben
✔TIADA pewarna tiruan
✔ TIADA mercury
✔TIADA steroid
✔TIdak menghakis kulit
✔ TIADA kesan sampingan
✔500 % SELAMAT & TERBUKTI berkesan
Jimat & SERBAGUNA

 #agentmagicjelly

Lima sebab kenapa blog tunjuksitu lama menyepi

0 comment
Assalammualaiku w.b.t

Hai hoi hai . 2016 comeback of tunjuksitu.blogspot.com *clap clap clap.
ini serius okay! Apabila diri ini sudah masuk ke 20 tahun dipanjangkan umur hidup mencari keredhaan Allah S.W.T di atas muka bumi ini. *Alhamdulillah. Aku cuba untuk berjinak-jinak nak layan or bermadah or merepek semula di alam blogging ini *yeyyy

Sebab apa ? sebab aku rasa macam banyak benda yang aku nak kogsikan dengan orang and simpan buat jadi kenangan or memory sendiri. Yelah, bukan semua benda kita boleh ingat kan ? Selain daripada menggunakan diary yang kau boleh tulis dan simpan . Tapi blog pun boleh jadi salah satu inesetif untuk kita simpan and Inn Shaa Allah bermanfaat untuk di kongsikan dengan orang lain gitu.

Okay, Lima sebab kenapa  blog tunjuksitu  lama menyepi ?

1. Sebab aku sangat ketandusan idea
2. Rumah takda wifi. blogging aku perlukan kelajuan pencarian internet yang sangat pantas supaya idea yang ada ketika itu tidak terbantut. haha
3, Sebab rasa macam malas and tahpahape
4. Diri ini leka dengan media sosial yang lain
5. Sebab saya Zamira Othuman

lagi-lagi bila dah jadi full-time student ni memang buat aku lagi sangat tak rasa nak update blog when i have a free time.

So, in the middle of this second month in 2016 , step by step i will more active here. Pray for me.
Takda apa pun yang menarik dalam daily life aku ni di mata orang lain. But, in my eyes ia sangat special. haha