SPM DONE

11:51 PTG


Assalammualaikum :) mira nak update pasal habis SPM ni pun memakan masa . sebabnya malas memakan diri . Asyik postpone je . okayy , 6 December Khamis hari tu . Tamatlah persekolahan mira di sekolah SMK HAMID KHAN yang Awesome tu . 

Bila exam spm dah habis . terpikir pula pasal result nanti . But , kita mesti tawakal kepada Allah je sekarang ni . sebabnya kita dah usaha , Allah yang menentukan . Yang pastinya nanti mira mesti rindu kawan-kawan mira . terutama yang rapat sangat sangat dengan mira . Setiap moment masa sekolah adalah moment yang sangat best and comel . gelak dalam kelas , tidur dalam kelas , makan nasi lemak dalam kelas , bergosip and sowhatever . semua kita takan alami lagi . sebabnya , zaman persekolahan hanya sekali je :/ 

But , dah habis sekolah bukannya frienship dengan kawan-kawan pun habis . NONONO . kita contact selalu and jumpa selalu okayy ! LOVEYOU SCHOOL ! LOVE YOU FRIENDS !

You Might Also Like

0 comment