Lost World

9:05 PTG



Assalammualaikum and Hai :)
Semalam mira and girlfriends bersuka ria dan bermandi manda di Lost World of Tambun, Ipoh. Tengoklah gambar di atas tu , muka excited habis menghabiskan masa and duit dekat sana . Benda ni memang dah plan awal awal dah maybe before spm lagi . So, bila dah habis spm tu kumpul duit seminggu baru pi sana . Lastly , dapat juga pergi dengan girlfriends girlprengg I you know ?

Tapi , girlprngg I tak cukup forum sebabnya si buncit sorang tu dah pi subang . so, dia telah di reject . hahaha . kidding . Kami pi sana naik van and ayah liyana yang hantar. Terima kasih pak cik :D bertolak dari Tapah jam 9am sampai sana entah jam berapa . okayy , masa nak beli tiket tu ada seorang mak cik yang baik hati bagi kami voucher potongan harga untuk 6 orang untuk beli tiket tu . Wah , Alhamdulillah murah rezeki kami semalam . Untuk mak cik yang bai hati tu
Moga Allah melimpah kurniakan rezeki untuk mak cik sekeluarga . Terima kasih :)
 Tak kenal pon mak cik yang baik hati tu sebenarnya , dia bagi sebab dia kata dia tidur dekat hotel tu . Kami pun apa lagi melompat tinggi jelah lepas tu . Tetttt ! tipu je . hehe . lepas beli tiket tu kena tunggu sepuluh minit . sebabnya tempat tu nuka pukul 10am . so , untuk memenuhi masa . kami bergambar seperti kanak-kanak riang fanta kat depan tempat tu bersama batu kucing .





 nampak tu , semua buat muka comel dengan kucing2 tu . hehe . And dah tepat pukul 10am , pintu pun terbuka and kami pun serbuuu masuk sana . Excited excited :D Masuk je dalam tu terus tukar baju . lepastu , Enjoy sehabis mungkin kat dalam tu dengan semua permain . Bila main gelongsor menjerit sekuat hati untuk hilangkan stress yang di alami semasa sekolah dulu . naik pirates yang mengelikan perut sampai satu lost world tu boleh dengar jeritan ceah . meh sini cuci-cuci mata dengan muka muka comel ni >_<












okayy , pemakaian macamtu first and last pakai kat public . ergghh ! sangat tak selesa , ketat sana sini . okayy Alhamdulillah . we enjoy !

p/s : kegembiraan akan mengajar kita untuk senyum :)

You Might Also Like

4 comment

  1. pernah sampai skali jek, tu pun ngan family. tak boleh enjoy sgt. awak org enjoy to the max kan. envy u'ols !!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe , jangalah jelly . nanti pergi lagi . enjoy sangat sangat :)

      Padam
  2. waaww..! ur blog so cantek! hope u can follow my blog too ^^ *menharapkan simpati

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha . i'm follow back ;) btw thankss :)

      Padam