Tak jadi pula .

12:41 PTG


Assalammualaikum .
uhuk , hari nieyh aku tak jadi nak pegi ipoh with fatin , nad and fatin's family .
sebab hari rabu nanty aku pi ipoh jugak dengan kak win and husband die .
lagi pon , kalo ikot fatin mesti tak muat punye kan . 
So , ikot akak aku jelarh , sah-2 masyukkkk ! HAHA . jahat lah kau .
Aku nak pegi ipoh sebab nak beli kasut raye aku . 
still tak beli lagi , but sudah tahu nak beli kasut yg mcm mane .
Tak tinggi okayyy .  Ha ? korang kasut tahun nie mcm mane ??

p/s: Nak beli kasut yang cantik-2 

You Might Also Like

0 comment