HAPPY BIRTHDAY !

4:30 PTG

Assalammualaikum , uhuk . today hari jadi sahabat sejati dari kecik lagi . 
She is FATIN FARHANA BINTI ALANI . 



nielarh die cik ateen's ffa
okayy , aku ngan dia sudah lama bersahabat dari kechik lagih . dia dengan maya .
dia nieyh seorang yang gegila larh . bongak-2 dia nieyh ! kalau korang kawan dengan
dia memang best tawh ! dia nie jenis slumber , open minded and baik juga .
dia nie jenis tak kesah kalo orang kutukeh kat dia . dia tak amik pot ponn .
aku memang senang berkawan dengan die uww . aku dengan die dah macam sibling .

huhu . taktawuh nak tulis ape lagi . maluwww . 
To Fatin , semonga kau sihat selalu , happy selalu . sihat selalu makan cukup selalu . senyum selalu . semoga aku , maya and kau jadi sahabat sampai mati . tamaw gaduh-2 kayy . semoga ko dapat BB toch kau tuh . Sayangggg kauu <3 Love you Buncit !
p/s: nak pergi berbuka puasa dekat sekolah :))

You Might Also Like

0 comment