BEstie :)

11:53 PTG



Haiiiiii , Wah ! best pulak harini . sebab kat sekolah tadi ada salam bersalaman dengan cikgu-2 ! dah memang kewajipan sekolah HK and every year mmg buat macam tu sebab nak RAYA AIDILFITRI ! So , kenalah bermaaf-maafan ! uhuk , ada yang menangis and ofcous cikgu-2 menangis ! dengan lagu raya yang menyayat hatinye . OH ! syahdu sunnguhlah pagi tu . and hari ni jugak lah guru-2 practical last practikam kat sekolah HK yg terbaik tu . hehe

Then , masa kat kelas . cikgu-2 memang tak masuk lah . So , apalagi ? Lepakking lah  aku dengan  Mr.T and bestie aku . then , lepak plak kat kelas 4H yang gelap gelitanya . aku dating-2 . hee . and yang lain sembang-2 , denga lagu lah , nyanyi lah deme . then , aku and Thaqif  join dorang ! then , kami  tangkap-2 gambar ! buat style apepaetah . gilagila lah . lagipon  dah lama tak capture-2  samasma . Seronok bangat hari nieyh ! Happy with abang hensem and bestie-2 aku !!

nie larh kami :

 LOVA LOVA












hantu ?

gambar ad yang goyang ^^v
Friends Forever !

 –TATA-

You Might Also Like

0 comment