back to school !

3:37 PTG

assalammualaikum , heyy bersua semula . HAHA .
oh ! esok nak sekolah dah . ade rase best ade rase tak best ! macamtu plak kan ?
yang best nye ,pegi sch tadelah bosan ! boleh meet kawan-2 dan study . *ouh sangat poyo .
yang tak best nye , kene bangun awal then jalan kaki g sekolah .uww , sangat sangat menarik .
dah nak masuk empat tahun g sekolah jalan kaki kalo ujan je naik kete . HEHE .
bile larh boleh amik lesen nie . ad lesen boleh merempit g sekolah ! AWW .

cuti due minngu rase macm tak puas .
tapi cuti lame-2 punn busan jugak . terperap kat uma sampai beku otak taktaw nak buat ape .
kalo cuti nak bukak buku punn malas . tu yg menyebabkan semakin pelupa . macam mane nak pandai ! HAHA .tularh kalo cuti memanjang pon merungut .
kalo sekolah memanjang punn merungut . apedehei ?
normal lar tu kan . HUHU .

pagi tadi semangat gosok baju sekolah ! takpenapena aku begitu .
korang sudah ? kesah pulak aku . HAHA .cikgu ckap kan bulan june nie nak buat sukan . haissy .
mengapalah lambat buat sukan nie . badan aku ta larat nak lari .
sudah gomok ! haha . baru je nak rest n study macm biase . OH MEN !
never mind ! u can do it mira !! HAHA
so , i'm very hard to go to school . because i miss my friends , my BF , my desk , my chair n my teacher . HEHE .

You Might Also Like

0 comment