Experience Giveaway By Miya & Syara

3:58 PG

Assalammualaikum w.b.t :)

Okayy , oleh di sebabkan mira dah rasa macam join giveaway ni adalah hobi sampingan . lol .  Mira join dan join dan join sampai mira join giveaway ni juga . this giveaway made by dua orang gadis comel .
So , ape kate kita sama-sama join nak ? Mana tahu korang pun akan menang hadiah-hadiah yang gileww banyak tu . Rezeki jangan di tolak , maut jangan di cari ye adik-adik sekalian . So ? Let's beginnn .


okayy , mula-mula kita tempek gambar giveawaynya dulu . For your information giveaway tak cukup sifat tau kalau takde gambar die . Boleh dikatakan macam itik takde mulut tautau . So , pembuat giveaway pasti akan buat satu gambar atau banner sesebuah giveaway tersebut . likes this ! Btw , klik BANNER to join ye ?


okay then , kalau join giveaway ni kenalah patuhi segala syarat-syarat yang termaktub dalam undang-undang penyertaan giveaway . It's like this !


Syarat :
  • Mestilah ada blog 


  • Like Fanpage Syara dan Miya * ada di bahagian sponsor*

  • Tampal banner yang mintak kaki korang tu dan backlinkkan ke blog syara kalau daripada blog syara dan kalau daripada blog Miya backlink ke blog Miya dan tuliskan quotes untuk kawan korang. Nak cerita? pun boleh. Letak satu gambar kawan korang. Letak gambar yang sweet2 sikit.

  • Tag minimum 3 orang. Tag lagi ramai lagi bagus. Siapa tag paling banyak akan dapat hadiah daripada syara.

  • follow semua sponsor sebab akan dicheck

  • hantarkan link korang sama ada kepada syara atau Miya. Kalau jumpa entry ni dekat Miya backlinks kat Miya, Kalau jumpa daripada syara, backlinks kepada syara :D


    Mira TAG : Fatin Diana , Athirah Rohaidi , Zaty Roslan , Syasya Roslan , Badrina , Mr.Right . :)

    Ha ? nampak tak peraturan-peraturan yang telah termaktub di dalam undang2 Cik Syara and Miya tu kan . So , sila patuhi sebelum anda diblacklist sama sekali dari giveaway ini ya ? Jangan nakal-nakal :D

    Okayy si adik manis dua orang ni ada suruh letak gambar sweet2 mira dengan kawan2 mira kan ? okay . seblum tengok gambarni , tolong simpan rasa cemburu tu ye ? hehe 

    Okayy . gambar ni masa birthday mira . Besties mira buat prank kat mira malam harijadi mira tu . masa tu bulan ramadhan tau , sanggup masuk kampung/rumah mira yang agak dalam tu lepas berbuka . Birthday yang paling best mira alami :)


     Yang ni lah besties mira . Dahn , Faiz , Syafiq , Fatin and Maya . Love them so much !


    Masa ni form 5 . Jamuan pegawas dan ketua pegawas . miss this moment :)



    Ni yang paling rapat ! Fatin and Maya ialah sahabat mira since kami tadika lagi . Tadika , Sekolah rendah and sekolah menengah satu sekolah satu kelas and satu meja tau . Kami memang bersahabat sejak dari kesik . btw, kami satu kampung :) Kami share semua benda sama-sama . InsyaAllah persahabatan kami berkekalan hingga ke akhir hayat . Amin . :')



    Yang ni pulak , jalf of my classmates masa form 4 n 5 dekat Hamid Khan . Gambar ni last day SPM tau !

    Terbanyak pulak mira tempek gambar :D Takpe , dalam syarat-syarat tu takde bagi maksimum bape bijik gambar boleh tempek pun . Ikut suka kan ? hahaha . 
    Okayy . I'm share this with you guys :)

    You Might Also Like

    4 comment

    1. Thanks join. syara jeles dgn kawan-kawan mira :D follow here, apepun korang sweet :D

      BalasPadam
      Balasan
      1. Welcome . jealous ? no need lah .. Syara pun ada kawan-kawan yang awesome disisi syara :)

        Padam
    2. good luck and all the besttttttttt

      BalasPadam
    3. dari GA sama . follow sini . jemput ke blog ya :)

      http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2013/03/experience-giveaway-by-miya-and-syara.html

      BalasPadam