Kayuhan Patriotik @Putrajaya

6:43 PTG

Assalammualaikum w.b.t


Hai my dear friends , eceh ! macam ado je yang baca blog aku ni kan . Okay takpe be positive ! Setelah daku berhempas pulas melawan sifat malas dalam diriku ini . Aku telah berjaya mengupdate blog aku pada harini . lol . (poyopoyo) hahahha , seriously tahap kemalasan aku semakin menjadi-jadi ketika ini . Okay lupakan kisah diri aku yang malas tu ,

read my title ! yuhuuuuu~ rabu haritu tarikhnya 3 April . Mira join event pejabat Belia dekat Tapah ni pergi Putrajaya . Tahu kan hari rabu tu ada kayuhan patriotik @putrajaya ? taktahu ? what ? mana boleh taktahu . I yang duduk dekat Tapah ni pun boleh tahu . Ekh ? maaf maaf ter'over' pula .

Sebenarnya before kawan mira ajak lagi pun mira tak tahu . Bila si Danny mengajak join dia pergi aktiviti ni , mira pun ikutlah kan . walaupun , masatu mira tengah delima antara nak pergi Putrajaya tu ke or gathering dengan besties mira . So , decide rabu tu jadi pergi lepas berbincang ye dengan si Danny ni . Tapi , gathering tu jadi jugak . itu kita cerita dekat next entry  ye :) 

Okayy , mira and adalah pengikut-pengikut yang lain berkumpul dekat pejabat Belia Tapah tu pukul 11am . Mira ingat perginya dua bas je , but rupanya sampai tiga bas okayyy . dalam 11 setengah macamtulah kami bertolak ke Putra tu . Bila semua dah naik bas itulah masanya untuk berlepas ke PUTRAJAYA . Masa  otw ke sana singgah sekejap dekat RnR manetah . untuk sesi breakfast menggunakan duit sendiri -,-' . sambil kumpul dengan dua bas yang lain .

Okayy , memang mendap dekat dalam bas masa otw ke Putrajaya tu sampai mira tertidur then terhantuk dekat cermin tingkap banyak kali tahu . sakit baq hang . Then , bila dah terhantuk-hantuk kepala ni kat cermin tingkap dalam beberapa jam . Akhirnya sampailah kami kat Putrajaya tu . 

Wuuuuuu~ seriously ramai gilerr . Sampai-sampai tu terus dapat baju tau . But , sedih sikit sebab tak dapat basikal :/ akibat dek tak cukup . Tsk Tsk T__T

Bila kami tak dapat basikal , kami just menjadi penonton jolah . and , penyeri di taman Putrajaya tu sampai lebam . Tsk tsk ! Mira nampak PM Najib and isteri dari jauh je tau . cedihh titew :/

Lepastu , dah pukul 7 macamtu kami balik ceggitu jelah . hahahahahahahahaahahhahah lol .

okayyy , let's see this pictures time :)






 Artis pon ado :)


Ect , tak silap 10 ribu orang yang join tau . Ramai baq hang .

You Might Also Like

6 comment

  1. wah meriah giteww...

    kakak jemput join sini...jika sudi...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahah . InsyaAllah . I will . :)

      Padam
  2. Pergi tak ngajak aku --' . Taching dhoe tsk tsk T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohmai ohmai . sorry . Aku pun org yang ngajak .

      Padam
  3. 286

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    286

    BalasPadam