Watie engagement .

1:53 PTG

Assalammualaikum  w.b.t.

hai , mengkome mengkome ape sehat sehat belaka ? Nampak sama tapi bukan dia . bukan dia  .
haha . Bila dah lama tak update blog ni kan . mesti rasa macam awkward bebenor kalau nak mulakan salam perkenalan tu . Rasa blank terus kepala otak akibat dek idea tak mengalir macam air sungai .


Bila mak baru beli sofa baru gembira rasanya . ceet lari tajuk . okayy uoaalss , 17 Feb hari tu my Acu ku sayang bertunang . Alhamdulillah , semua berjalan dengan lancar . But , sadness giler bila aku , anis , mimi , ika and syasya tak sempat nak tengok acu sarung cincin . Sebabnya kami salah timing . Kami pi secret recipe dekat kampar tu nak ambil kek . But , sampai je rumah opah pihak lelaki dah nak balik . habis I kena marah dengan ayah I . :/ Moody seketika masa tu . \

Walaupun dah masuk bulan march mira nak share jugak benda ni . Lama pun lamalah . Ado aku kesah ? *cekak pinggang . Then , kami tak dapat nak tengok acu sarung cincin semua semua . Yelah , ingatkan pihak lelaki sampai pukul satu. rupanya samapi pukul 11.30 . Memang tak diduga langsung cerita dia sekarang ni . Its okay . Acu tak marah tu yang penting kan . Lets watch this pictures .









p/s : Pelamin kami buat sendiri . Cantik pulak . ehee

You Might Also Like

0 comment