Panggung wayang

12:20 PTG

Assalammualaikum w.b.t

Hyeeep ! suppp ? okay or not . haha . Dah lama tak pergi tengok wayang kan . So , petang tadi mira dengan cousin Mimi and kawan-kawan dia . Mira stay rumah Mimi dua tiga hari sebab dah lama tak lepak rumah dia . Dulu pernah tidur rumah dia sampai sebulan . Parents dia okay ja . Ahaks ! sempoi je parents dia ni . Okay , mira and them tengok wayang cerita Oz The Great and Powerful .

Not bad lah cerita dia , but mira tengok yang 3D punya . cantik-cantik je gambar dia . Mira tengok wayang dekat panggung wayang yang baru buka dekat Kampar tu . And yang paling penting Mimi belanja taw taw . 16 hengget pulak tu harga tiket dia . Orang dah belanja kita perlu diam kayy .

boring pulak kalau tak tempek gambar-gambar kan ?








Balik tu lepak tasik sekejap . Teman deme dating . Bagi orang yang single macam aku dengan abel ni . just merayau je kat dalam taman tu . Tsk Tsk T__T

Okayy Tata . xoxo

You Might Also Like

0 comment