Bertunang

11:06 PTG

Assalammualaikum readers . 

Mira bertunang ke ? Nononoo . For your information semalam 19 Januari 2013 abang mira yang  bertunang. congrats to him and her fiancee . Alhamdulillah , semua berjalan dengan lancar . 

So , semalam dengan 10 keretanya kami ke Gombak untuk merisik and bertunang sekali gus . 2 in 1 . Setelah lama mira terperap dekat rumah seperti ikan sardin menunggu kualinya , akhirnya dapatlah jugak berjalan semalam jauh-jauh sikit . 
perjalan selama dua jam lebih , sampai jugak ke rumah tunang Abg Jai , she is Kak Eja yang sempoi .
Sampai-sampai tu , kenduri tahlil baru je selesai and one timelah jugak kami sampai .
lepastu terus masuk rumah and langsungkan perbincangan antara dua belah pihak .


timeni mira melebih-lebih pulak nervousnya , macam I je yang bertunang . ehek .

Lepas semua dah bersepakat dalam satu suara dan mempunyai keputusan yang muktamat . LOL . dua-dua pihak pun setuju . sesi menyarung cincin pula okayy ..


time ni Kak Eja kena makan sirih . ahahha . Berair mata dia :D






okayyy . pasangan yang bertunang ialah ,



okayyy boiii

You Might Also Like

2 comment