Assalammualaikum 2013

1:36 PTG


Assalammualaikum and hyee uollss ! What ? dah 2 0 1 3 ! cepatnya masa berlalu kan ? Rasa macam baru semalam je last paper ekonomi , rasa macam baru semalam je habis sekolah . Rasa macam baru semalam je break-up . Ekh ? hehe . Jangan merepek meraban ye NORZAMIRA .

okayy , 2012 tak banyak kenangan yang best dan tak banyak jugak yang tak bestnya . Samarata je kot tahun 2012 ni . meh sini kita cakap pasal yang best best dulu .

Kenangan yang mengembirakan 2012 :

  • Prank birthday yang paling gempak diantara birthday2 yang sebelum ni
  • Lulus lesen motor 
  • Dapat anak buah yang tomey omey Nurdhia Damia 
  • Sudah habis pakai baju putih kain biru 
  • Join program Nukleus MARA
  • Berat sudah mencecah 40KG . Hehe
  • Pergi lost world dengan bestfriends
  • Ramai kenal kawan baru :)
  • Tak ingat....

Kenangan yang tak mengembirakan :

  • Putus cinta dengan toooottttt *ini sepatutnya masuk dalam kenangan yang mengembirakan :D
  • Abang Jai excident
  • Nak pi Pahang tragedi menimpa
  • SPM's CANDIDATES
  • Putus cinta , putus cinta , putus cinta . 
  • Tension dengan SPMnya
  • Jatuh motor dengan kak Ika 
  • Poket kering tanpa duit *cedih
  • Lupakan ....
Ekh ? macam yang tak best lebih daripada yang best ni ==' . Cedih aku . Tapi , memang pun 2012 ni banyak yang menimpa diri . presure sungguh aku tahun 2012 ni . macam-macam hal yang menimpa diri ini . sobsobs . But , past is past let's move on babeyh !

Tapi 2012 mematangkan diri sendiri dengan semua dugaan . Belajar erti menerima dan memaafkan . Walaupun kenangan yang pahit lebih banyak daripada yang manis . It's okayy for me . sebabnya setiap yang pahit mesti ada sedikit manisnya kan ? 

 Hidup mesti diteruskan walaupun banyak yang telah menimpa diri ini . 2013 adalah tahun yang perlu berdiri di atas kaki sendiri . Mesti lebih serius dalam kehidupan yang mendatang . Tak membuang masa yang ada dengan perkara yang sia-sia . Lebihkan masa untuk diri sendiri sebab tahun tahun lepas banyak habiskan masa dengan orang lain . 

p/s : Jangan diingatkan perkara yang dah jadi , Kita langkah kehadapan untuk lebih maju

You Might Also Like

2 comment

  1. gud luck for 2013. moga lebih banyak yang menggembirakan. chilll.... :)

    BalasPadam