Sukan Tahunan 2011

8:31 PTG

photobucket

akhirnye berakhir la sudah sukan tahunan sekolah kat sekolah kite . walaupun terbantut seketike pd hari sbtu lepas dekat stadium mini tapah, tapi dpt disambung pagi tadi dekat sekolah . terbantut sebb hujan lebat mase tuu . so cikgu-2 tanak amik risiko untuk sambung . jadi di sambung lah pada pagi tadi .

huhu , but sangat sedih kome . sebab rumah sukan aku tak menang tahun nieyh . 
oowh , ketiadaan rezeki tahun ini . ouh ! next year cuba lagi yah .
Satria just bagi chance jerr kat wira tu . kesian kat dieorang .
HAHAHAHAHhAhA .


aku tak tangkap gambar pon . waiting for pictures from kak syaza  .
die photographer sch aku . huhu . so , mintak gambar kat dier jer .
nanty , die dah upload sye tnjukkan kat korang okeyh ?

notice: kak syaza jangan marah yer .
nak tgk gambar-2 hebat di sekolah kami kat sini
S.M.K HAMID KHAN 



You Might Also Like

0 comment