Jual Buku

5:13 PTG

HoiHai :)) lama tak update blog kite yang buchuk nieyh ==''
Okayy intro pasal title tu . sebeno nye teman nak bagitaw hangpa bahawa teman jaga koop teman kat sekolah bersama-sama kawan dan cikgu teman . Hangpa dah beli buku ka ? okayy stop loghat kacukan kedah dan perak lah sangat  ==' 
kami berjaya jaga selama tiga hari :)  Hewhew ~ penat wooo . tapi seronok ^^V cause dgn kwn-2 .
hapyy jer tiga hari nieyh .  asyik ketawa ketawa dan ketawa . serius woo Happy woo . Yelarh last year dah nanti kat sch tu . uhuk . Mari kita layan gambo yang good2 nieyh .

Day 0ne :







 Day Two :







Day Three :





Hahah , banyak lagi sebenonye . karang upload sume mane dan nye . 

 buku sch kami cantik woo .

lawo woo . tak silap semua sch tukar . kena ad gambo sck dowang kat kulit buku .
dari panjang sampai kecik kulitnya sama . senanglah , takpayah nak bazir duit beli pembatul yang lawa-lawa nak balut buku >,<  . Okayy , boboii

p/s: Tak sabarnya nak sekolah !!

You Might Also Like

0 comment