First Day at school in 2012

8:35 PTG


Bila berada di sekolah : Sangat Boringgg
Apa yang saya lakukan : Menguap setiap lima minit
Apa yang belaku di sekolah ? : Saya sangat tak suka dengan makanan dekat kantin
Kenapa ? : Kerana mahal dan sikit .
Sudah mula belajar ke ? : Sudah .
Subjek apekah ? : Addmath , EA and Math :)
Apa yang menakutkan ? : Takut sangat bila bawak motor pergi sch tanpa ada lesen ^^

Haha , soalan cepuemas di atas nieyh . serius woo ~ bosan pulak saya di sekolah tadi .
tetiba je poning kat dalam kelas tu ha . esok hope dah tak bosan lah mintaknye . first day sudah ada Homework .itu takpe , sebab busan tak buat pape pon kat rumah . 


woo , nanti tadak dah online derr . nak on pon tak selalu . ataupun tak mengusik langsung si FB.Homework semakin hari semakin banyak . Dan saya dah tanak tangguh-2 kan HW saya dah .kalau tangguh mesti ada yang tak buat punya . So , Be serius Zamira Othuman !

satu lagi tak best kat sch tadi , mak cik kantin tu dah tukar orang lain . gilah mak cik tu cekik darah . mahal bebeno . sure nanti kene complain . boikoit sume bagai dengan students HK tu . hameklah kau , # oppssss , ahat pulak . 

p/s: Esok nak pakai beg lagi satu ^^


You Might Also Like

0 comment