My first hand made

9:10 PTG


Assalammualaikum , aku nak share something dgn korang . Sebab aku first time buat benda ney .
So , nak mintak larh pendapat korang tentang  bende yang aku ngah OTW nak jual ney . 


Hee~ ney lah bende yang aku tengah buat . baru sedikit shja aku buat . Lagipun, nak mintak pendapat korang dulu . sebab takut takut orang tak suka . Tapi , prinsip meniaga kalau nak beniaga kenalah ambik risiko kan .
So , aku baru buat  brooch dgn keychain jep . dan tengah nak cari idea nak buat bentuk  brooch and keychain yang lain daripada yang ada sekarang . 

 p/s: Selagi tak mencuba macam mana nak tahu hasilnya .

You Might Also Like

4 comment

  1. Samalah. Kita pun first time buat benda ni. Senang aje rupanya

    BalasPadam
  2. @Munirah Shamsudinohh , yeker ? mesty cantik kann awk buat :)

    BalasPadam
  3. cantek gila! nanti mesti laku kalau jual. siries.

    BalasPadam
  4. @Syhrh
    HAHA , thanks . Hope macam tu . Aminnnn

    BalasPadam