Wowoot~

9:55 PTG

hohoii , saye kat sini . sibuk sibuk nak exam nieyh . nak lepaskan rindu pada blog . nak update entry baru . petang tadi  aku pegi menyihatkan diri sama kawan-2 aku . weeee~ kami jogging kat Taman Malaysia at Tapah uwh .  Fatin yang beria-ria nak pi , sebab die nak kuruskan badan die . so, die ajak aku , maya , thaqif , syafiq , muju , and danny . So , plan pi kol 4 tapi jadinye kol 5 . #janji melayu kann . 

kami jogging tak sampai lima round pown , sebb dah penat . pancit sudah ~ hehehe . aku jog nan mr.t , wootwoot~ gedikss ! #kesah ke  ? okayyy, pas dah abeh lari tu . buat ape bende larh kami . yang muju jadi coach pada fatin , suruh buat itu ini . kiki . Goooooodd . dia berazam untuk kuruskan badan die .

dah abis buat benda alah tu , kami pi main buaiyan ! Ngee~ weeewoooooo larh aku . Excited sangat macam budak kechik . yelarh , dah lame tak terbangkan diri ini . tu yang ter'excited' sangat tu . BTW , esok cadang nak pi lagih . 

You Might Also Like

1 comment

  1. untong lh g jogging . yg kurus bertambah kurus .
    yg berisi bertambah kurus . hahha .
    wahh wah akq faten semangat tuh .

    BalasPadam