Menanah hati :/

11:26 PG

Assalammualaikum w.b.t
Damn , setap sangat sangat  semalam . rasa sedih sebab aku selalu kena macam nie . padahal aku tak pena ponn buat korang macam tu , kalo aku meet bf aku je aku tak ajak korang . then ,  kalo aku nak ajak salah sorang pi memane mesti aku pikir dulu sebelum nak ajak sape . tapi , bila aku pik!r-2 , baik aku pegi sorang supaya korang tak terasa kalo aku bwk salah sorang . but korang tak piker macam aku . aku jer yang selalu beralah dengan korang . Tapi takpe , aku dah biasa dah kena macam tu .

Tapi , pagi tadi memang aku sentap sangat sangat walaupun tak besar mane ponn bende tu . korang pegi tak ajak aku pon .  tu pon aku tau dari mr.T , sebab dia terserempak dengan korang .  Maybe korang ad reason tertentu tak ajak aku . tapi , aku tetap touching ngan korang . korang selalu lupa aku . apapa hal mesty aku kena beralah and sabar . And mesty aku kena tinggal . Hermm ~ Takper larh ,aku kena biasakan dengan benda alah macam nieh . sebab hermmmm malas nak cakap .

From now , aku akan diam and simpan je apa aku ada terasa kat korang . biar korang tak tau . aku bg tau kat Mr.T and kak ika aku jelah . kalo korang baca bende nie mesti korang akan cakap aku kuat TOUCHING , TAK CHILL , SENSITIVE AND WHATEVER . aku tak kesah korang nak cakap ape kat aku . Aku dah BIASA da……

#sape yang bace nie jangan bagitau dorang . nie rahsia kita okayyy :/

You Might Also Like

3 comment