Bengkel ADDMATH pula :)

1:37 PTG



Assalammualaikum w.b.t

heyy , baru jerr balik dari bengkel addmath kat sch . Not bad larh bengkel tu . terima lagih ilmu yang berguna untuk diri ini . amat menghargainya . yang join event nie several form 5 and 4 . ramai jua larh yang join kann . penceramah tu cikgu dari luar . dia terang and ajar macam mane nak selesaikan addmath dengan mudah and cepat . tapi , bende-2 tu semua just separuh jerr yang masyk otak . separuh lagih blank . HAHA . 

memang aku suka mathematics , but addmath aku lemah keyh . sebab dia banyak sangat fomula . and jalan kerja dia agak rumit . tapi , kalau kita buat then betul . mesty nak menjerit larh citer die kan . errrkk ~ tapi , aku slow sangat dengan addmath neyh . kena banyak buat latihan . then , baru kita tahu and ingat bhaii .
PRACTISE MAKE PERFECT

You Might Also Like

0 comment