Eid Mubarak 2015

3:52 PG

Assalamualaikum w.b.t



Selamat hari raya Aidilfitri To Muslim and Muslimat. Maaf zahir batin from me. So long I haven't update my blog. Post terakhir pun pasal birthday Last last year. Entah kenapalah tak update blog ni. Padahal punya banyak benda baru yang mira buat since dah sambung degree ni. Kalau nak post pun mesti mira save dekat draft je. Lol

So tengah ada idea nak update pasal apa ni baik update teruskan. Malas nak update blog ni bukan sebab apa, mungkin sebab tak tahu nak type apa even idea tu ada. Macam nak niaga tapi takda modal. Macam tu lah en en. Walaupun blog mira ni takda sapa nak baca pun. Mira update jelah untuk simpan buat anak cucu baca di kemudian hari. Ecehh

Alhamdulillah, Raya tahun ni semakin redha tak dapat duit raya yang banyak. Macam tahun sebelum sebelum nya juga  Haha.  Rasa macam baru je tahun lepas beraya dengan geng dekat rumah kawan. Tup Tup dah raya balik dah. Cepat je masa berlalu.

Our kurung saloma from instashop @gayekinisha 


Hari demi hari mira pun nak official 20 tahun dah. Rasa macam sekejap sangat.  Allahuakbar

You Might Also Like

0 comment