nothing to say =='

6:48 PTG

hai , Assalammualaikum . huhu . dah ade idea na update apa kat blog
kesayangan aku nie .
na story mory pasal exam . Ahak . giler-2 jewh .
exam nie aq rase mcm ta buat btol btol jer .
sebab main main main jer . ta study sangat pon .
sebab balik jer dari traing or game mestti penat kan ?
so balik ruma selak-2 buku as a revision .
adelah seberape je yang masuk pale hotak aku ni .
tak pena pena aku macm nie uwh .
dulu tader pon main-2 kalo study .
but mid year nie macm haprak jewh !
kalo result aku ta oke mid year nie .
so sadness la jwpnya . kalo tak ok t , last year exam kne buat yg terbaik .
tak boleh main main dah . I swear !
next week last exam . so tader merapu dah aku jwp exam tu .
next week ad exam ekonomi asas , akaun, sivik with pj .
mintak-2 akaun n EA A+ . AMIN

p/s: muka saya hitam !

You Might Also Like

0 comment