Here I am

2:45 PG

Assalammualaikum w.b.t
Hai tunjuksitu.blogspot.com
how your day without me ? buhahahha .
just going well right ? ok I knowwww .

Almost 2  month , mira bercuti dan menganggur di rumah lepas tamat pengajian dekat matrik haritu .
tak kerja tak chillax dengan kawan sepermainan pungsss , semua tak mengajak diriku ini untuk keluar . ciskek .
Haritu nasib ada wedding acu iwa ku . kalau tak memang menganga jelah dekat rumah en en .

Serious mira nak kerja sekarang ni . but , terlampau fikirkan macam macam benda yang tak sepatunya difikirkan . (faham tak ?) tu yang tak kerja samapi sekarang . hehe

duduk rumah pun otak blank taktahu nak buat apa . serius dong . sebab tu blog tak di update update . cian dieww .
sebenarnya takdak motif apa-apa pun nak diceritakan buat takat ni . saja nak perkenalkan diri buat entah keberapa kali entoh . and tanya tanya khabar ;)

ok that's all from me . Insha Allah i will update my blog after this ye tunjuksitu.blogspot.com

p/s: ada sesiapa nak agent dropsip ? saya nak join . wecht me rarazamira

You Might Also Like

0 comment