Cara-cara jahit tote bag

2:41 PTG

Assalammualaikum w.b.t
Hai sayangsss , mira nak share something yang agak simple nak buat .
Macam mira ni mira suka menjahit . so sukalah cari tutorial cara nak jahit-jahit ni en en en :)
So, jumpa satu video omputih ni .

cara-cara nak buat denim tote bag yang sempoi .




credit : youtube 

Senangkan ? Tapi jangan pulak korang ambil seluar jeans mak , abg ayh korang ke tanpa mintak izin . karang tak pasal-pasal kena luku kepala hang satgi . 
So , mira dah try buat satu !  yyeaaayhh , 

nak tengok tak ? jap ea ......


see ? mira potong seluar jeans mak mira . kuikui . Tapi dengan izin hokayyy
Try it ! save duit korang beli dekat ig sampai 35hengget . ini juga meningkatkan amalan mengitar semula . ecehh .

Selamat mencuba !


p/s: Kalau kita buat sesuatu benda dan kita gunakan ia . mesti rasa awesome sangat sebab semua tu hasil dari air tangan kita sendiri ;)


















You Might Also Like

1 comment

  1. berjimat bukannya kena ikut perut tapi kreatif...
    kui2

    BalasPadam