The Best

12:50 PG


Assalammualaikum , ohohohohoh rindunya kat blog ku ini . But , ada yang lebih penting untuk di ceritakan . Alhamdulillah , puasa yang ke-16 berjalan dgn lancar .

Dato' Lee Chong Wei seorang atlet badminton Malaysia yang tidak asing lagi dimata dunia . ohhoi , beliau seorang jaguh negara yang disayangi ramai . usia sudah mencecah 50-an . formal beno ayat aku ni , buat karang bm tok SPM nanti pon okayy .

Olimpik London , ohmai beliau kalah di final berlawan dengan LIN DAN  . Lee Chong Wei lawan memang sengit dengan Lin Dan tu . Meremang , bedebar, Gelisahlah aku ,abang aku , akak aku , mak aku and ayah aku . semua menjerit bila dapat mata . bila si lin dan dapat mata semua alaaaa .
Malaysia mendapat pingat pertama daripada Dato' Lee Chong Wei , pingat perak yang bersejarah .

Walaupun , beliau kalah tapi pada aku maybe kat korang jugak . beliau always menang kan . bermati-matian dia lawan . bukan senang nak lawan badminton ni , semua kena pakai . pakai otak , tangan , tenaga and emosi jugaklah main badminton ni . kita yang tengok ni selalu je cajap , patutnya dia tayah amik , patutnya jangan bg dia smashlah apelah kan . cer korang main , mau kau menggigil lawan dgn lin dan tu .

cakap memang senang , nak bertempur tu payah . Ohmai , pelapis pun tak menunjul . Persoalan ? Bagi aku anak Misbun ada potensi .  Tapi tak di tengahkan .
Btw , We ALL LOVE YOU DATO LEE CHONG WEI . 

You Might Also Like

0 comment