Ending of form 4 .

2:55 PTG


Assalammualaikum semua . hehek lama tak update blog . ooohh . berakhir lah sudah sekolah 18/9/2011 hari jumaat tu . so , tamat la sudah form 4 saya di sekolah HAMID KHAN tu .

Uhukk . sekejap je rasanye jadi student form 4 . agagagag . tahun depan dah form 5 , jadi budak “senior” pulak . tu yang best tu boleh buli adikadik . haha . ZAMIRA OTHUMAN jadi senior macam tak  boleh jadi jer . Hee~ coz saya nie “comey lotey” jerr .  (tangan di bahu mata ke atas ) perangai pon macam budak tadika yang masih lagi berlari main kejar2 . HAHA .

Yang paling penting tahun depan nak amik SPM . waduh , parah betul . Kena mengadap buku la cerita dia . Tak boleh main2 lagi . Cuti nie pon kena study and muhasabah diri . haha . setahun tu bukannya kejap . pejam celik tidur bagun dah setahun kott . So , cuti nie kena prepare macam2 untuk next year . Start selasa and rabu depan ada tusyen akaun . and hariisnin  ada tusyen addmath pula .

Bukan boley nak holiday honeymoon bagai cuti nieyh . aku tanak jadi macam tahun nie . menyosal tak sudah . dengan resultnye teruk . memain je memanjang  . sobsob . takpenah- penah math dapat C result  last year nie dapat C . menanah Hati eden . So , kenalah buat banyak revision cuti nieyh . FIGHTING !

You Might Also Like

0 comment