Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

6:22 PTG

Assalammualaikum w.b.t

Dah lama tak join giveaway . So harini nak join giveaway kaka comel ni . she is lyssa faizureen .

Kalau nak join sama , click dekat banner bawah ni okay ?



Mira start berjinak dengan dunia blogger ni sejak form 3 . tahun 2013 , masa tu mira selalu baca blog kawan mira faiz , lepastu rasa macam best je blog ni kan . so , ape lagi mira pun joinlah dengan ilmu yang zero pasal blog ni . heh . lebih kurang 4 tahun je baru berblog ni . okay itu je .

Tamat pada : 1/12/2013 pada pukul 9 malam .


Tag :
 http://budaksukavanilla.blogspot.com/

http://cyanxkamo.blogspot.com/

http://www.qasehdalia.com/



You Might Also Like

2 comment