Futsal Futsal

11:16 PTG


Assalammualaikum , heyy guys dah lama tak update blog ku ini . fuhhfuhh ~ berhabuk bersawang dah ni . banyak cerita nak story mory kat blog ni . untuk korang bace . but ada ke yang bace blog mira ? -__-'
Tapi , tak banyak masa yang aku boleh buangkan masa dekat blog ini :D

Ape nak cerita ni ea ? ohh , pasal futsal kann ?  okayy okayy .
Pagi yang cerah lagi aman dan damai hari ni , saya bersama dengan geng-2 sukan sch telah menyertai perlawanan Perlawanan futsal anjuran Polis , Bank Rakyat and PPD Batang Padang . Fullstop .

Mira , cheah , anum , izzati , athira , thirah , pykah and wanis is my superb team ^^  . Kami wakil daripada sch kami yang superb itu , SMK Hamid Khan . Hewhew :3 .yang sebenarnya , takdelah superb mane pon team kami . sebab kami bab-bab sukan yang gunakan kaki ni noob sedikit . Tak pernah pon wakil sch untuk lawan futsal pon .

Oleh kerana hanya belatih dalam jangka masa yang amat pendek , iaitu 2 hari . Hee ~ kami peroleh kejayaankekalahan ^^ satu menang , satu kalah and satu seri . Goood complete 3 in 1 pulak . macam MILO pulak . But , awesome sebab dapat experience yang membangun . -__-'


Walaupun kalah , terubat jugak kekalahan di hati kami , sebabnya team lelaki HK menang weyh weyh weyh .
mereka amat superb ke babooom ! very talented lah player HK . Dorang JOHAN tu , sangat mengerikan lah dorang lawan . Paling yang tak suka tengok tu bila penalty . Ohmai , menci menci bila penalty . Penuh dengan kerisauan dan kegelisahan lah . acece ~




boboiboy
keeper .
budak-budak pompom 

For sure , congrats to Hamid Khan team . Walaupun team girl dah kalah . but kami still sokong team boy HK sampai petang . Kami balik rumah mandi and makan datang balik dekat padang , untuk sokong diorang . Okayyy , sila hargai sokongan HKTEAM ni . Berpanasan di tengah panas sebab nak sokong anda anda sekalian . Dah johan , dapat 300 RM , boleh lah tu blaje kami . Hewhew :3 . Malas nak merepek meraban dah . kbaii .

You Might Also Like

0 comment