Birthday Part 2 : Maya

11:57 PTG





Assalammualaikum , strainght to the point . 8 Feb hari tu aku dgn geng-2 aku sambut birthday maya . sangat mengasyikkan sebaba kitaorang buat suprise party dekat tempat motor kat sekolah taw . kau ado ? siap mainmain tepung bagailah .
kami buat lepas balik sch , semua orang yang letak motor dah blah . Thaqif terus baling tepung dekat maya . dah lah kawan tu taktahu pape . kene pulak balingan tepung yang amat dasyat tu . kiteorg lengah-2kan dia . sebab dia ni mesti nak balik cepat jep .
then , danny and syapik pi beli kek and then terus bawak dekat kami . wah ! suprise-2 dear . kami beli kek angry bird tok kau lah . kau kan suka angry bird :D
then , kami main-2 tepung dulu . nak tunggu pujaan hati maya tu datang . hikhok .choi~ sangup kot dari teluk intan dtg tapah semate-2 nak sambut birthday awek . sweeettt gitu ~ jellyy pulak saya . ehee .
bilak ehem2 dia dah sampai , kami bukak kek then maya menangis tau ? mane taknye pakwenye pi menipu kat die semalamnye . kate nak putus apelah . tapi sebenarnye propa je . kami memang dah tahu dah , siap komplot lagi . heh , malas nak citer panjang lebar . jom layan gambar :D







okayy ni takda kene mengene XD




besties terhebat





p/s: aku kat sekolah memang selekeh .

You Might Also Like

0 comment