CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

5:01 PTG


saye di tag oleh mis syasya.

SYARAT-SYARATNYA IALAH :-

1. okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2. letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3. buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4. tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5. tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

nie gamba nyer:


kalau saya menang, saya nak sneaker warna ungu dan nak beli shawl kesukaan saya!


saye na tag :
kak nanad
adar
faiz
zuai
mimie


You Might Also Like

0 comment