contest

2:07 PTG

Kontest Blog Paling Kawaii

السلام عليكم
Ok . Seperti yang aku cakap , aku nak buat contest untuk korang . So , here it is Bunny My first blog contest ever . Sila excited ok . Hadiah pon aku dah fikir masak² . Jadi , jom kita tgk syarat² wajib penyertaan ;

Yang pertama sekali , korang wajib ada blog .
Follow blog aku ni supaya bila aku update apa², korang akan tau .Senang kan mcm tu ?
Like fanpage blog ini di Facebook
Buat satu entry bertajuk Kontest Blog Paling Kawaii dan link kan terus pada blog saya atau link entry kontest ini . Ambil gambar di atas ni sekali .
Bila dah buat , sila comment di ruangan comment di bawah . Jangan ngade² comment kat tempat lain pulak :P
Kemudian tag 4 orang blogger lain .

weyh join la. tapi saper yg pndai uat header taya join pon taper .
koank mmg pandai uat un. aq saja maw join .tata

You Might Also Like

0 comment