natural beauty contest

4:13 PTG



Hyeee semua . Harini saya dan girlfriend saya yang agak rendah ingin menganjurkan sebuah contest yang dinamakan Natural Beauty Contest :)

Syarat-syarat penyertaan.

1- Mesti ada blog , takde blog pergi sign up blogger , NOW!

2- Mesti LIKE fan page Natural Beauty Contest .

3- Takyah follow kitorang pun takpe, tapi kalau nak follow jugak dialu-alukan .

4- Gambar yang disertakan TIDAK DIBENARKAN EDIT menggunakan picnik, photoshop, photoscape dan apa sahaja yang boleh digunakan untuk edit kerana ini adalah NATURAL BEAUTY CONTEST . dalam bahasa ibunda nya Kecantikan Semula Jadi , dalam bahasa Tamil aku belum belajar lagi . Dan make-up yang mentebal juga berpotensi di-reject :P

5- Gambar mestilah bersama dengan Bestfriend anda , Boyfriend anda atau Pet anda . Mesti paling cute dan comel -__- Tapi kalau korang lonely takde kawan , mak tak kasi bela pet , or takde boyfie sebab semua hampeh , gambar sorang-sorang pun takpe :)

6- Tag kepada 5 orang terdekat yang awak yakin akan join :)

Bagaimana contest ini berjalan (Baca dengan teliti)

*Mula mula awak buat entry pasal Natural Beauty Contest di blog awak . Tepek muka kau tu.

*Letak link entry tersebut di fan page Natural Beauty Contest , jangan letak kat entry nie . Tak layan .

*Untuk mempastikan kami dah tahu awak buat entry tu , kami akan LIKE wall post anda tu lepastu kami akan upload gambar anda di satu album di fan page itu.

*Suruh kawan kawan anda LIKE gambar anda tu. From 3 gambar paling ramai orang LIKE , kami akan pilih salah sorang sebagai pemenang hadiah utama .

gamba nye..
ta edit yawww

You Might Also Like

0 comment